Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
lepidolite

Sezon weselny 2025 - trendy, stylizacje i porady

Recommended Posts

Cześć wszystkim! Za miesiąc idę na wesele przyjaciółki i kompletnie nie mam pomysłu, co na siebie włożyć. Szukałam w kilku sklepach stacjonarnych, ale wybór jest mocno ograniczony. W końcu trafiłam na sukienki na wesele w sklepie Lou i jestem zachwycona różnorodnością! Ktoś zamawiał tam coś ostatnio? Jak z jakością i czasem dostawy?

Szukam aktualnie sali weselnej we Wrocławiu. Zastanawiam się nad tym miejscem - https://www.staragarbarnia.pl/wesele/ co sądzicie? Ważnym aspektem są dodatkowe udogodnienia, takie jak parking dla gości, ogród lub taras, miejsce na ceremonie plenerowe czy sala dla dzieci. Na koniec, warto dokładnie przeczytać umowę – zwrócić uwagę na zaliczki, terminy płatności, warunki anulacji i wszelkie dodatkowe koszty.

Jeśli mówimy o menu, to przypomniało mi się, że przejrzystość wygrywa z floralkami upchanymi na siłę. W poradniku https://powiat24.pl/Projektowanie_karty_z_menu_weselnym_krok_po_kroku_–_co_warto_wiedziec,127740.html dobrze opisano układ sekcji i jak nie zalać gości informacjami. Ja bym dodała piktogramy alergenów i skróciła nazwy potraw, żeby font mógł być większy. Co lepiej się u was sprawdza: menu wspólne na stół czy indywidualne karty przy nakryciach?