Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
lepidolite

Pielęgnacja ogrodu i walka z chwastami

Recommended Posts

Dzień dobry! Jestem właścicielem niewielkiej działki, którą kupiłem w zeszłym roku. Niestety, przez kilka lat była ona zaniedbana i teraz kompletnie zarosła chwastami - jest tam dosłownie wszystko, od perzu przez pokrzywy po jakieś krzewy, których nawet nie potrafię nazwać. Chciałbym w tym roku przygotować teren pod trawnik i kilka grządek. Szukam skutecznych środki chwastobójcze, które pomogą mi pozbyć się tego chaosu. Czy możecie polecić coś, co naprawdę działa na zarośnięty teren? Czy lepiej zastosować środki totalne i zacząć od zera, czy może jakieś selektywne? I jak długo muszę czekać po oprysku, zanim będę mógł cokolwiek tam posadzić? Będę wdzięczny za wszelkie porady!

Jeżeli planujecie organizację ogrodu na nowo to myślę, że może Was zainteresować taka opcja jak profesjonalne brukarstwo Wrocław BRUK-GARDEN: https://brukgarden.pl/ . Firma ta wykonuje profesjonalne projekty brukarskie. Sądzę, że mogą się Wam spodobać.