lepidolite 0 Report post Posted March 13 Dzień dobry! Jestem właścicielem niewielkiej działki, którą kupiłem w zeszłym roku. Niestety, przez kilka lat była ona zaniedbana i teraz kompletnie zarosła chwastami - jest tam dosłownie wszystko, od perzu przez pokrzywy po jakieś krzewy, których nawet nie potrafię nazwać. Chciałbym w tym roku przygotować teren pod trawnik i kilka grządek. Szukam skutecznych środki chwastobójcze, które pomogą mi pozbyć się tego chaosu. Czy możecie polecić coś, co naprawdę działa na zarośnięty teren? Czy lepiej zastosować środki totalne i zacząć od zera, czy może jakieś selektywne? I jak długo muszę czekać po oprysku, zanim będę mógł cokolwiek tam posadzić? Będę wdzięczny za wszelkie porady! Share this post Link to post Share on other sites
foczka 0 Report post Posted March 17 Jeżeli planujecie organizację ogrodu na nowo to myślę, że może Was zainteresować taka opcja jak profesjonalne brukarstwo Wrocław BRUK-GARDEN: https://brukgarden.pl/ . Firma ta wykonuje profesjonalne projekty brukarskie. Sądzę, że mogą się Wam spodobać. Share this post Link to post Share on other sites