Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Wadimeggek

Witam serdecznie.

Question

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Cześć wszystkim! Zastanawiam się nad wzięciem udziału w programie Work and Travel w USA i chciałbym usłyszeć wasze doświadczenia. Czy ktoś z Was już uczestniczył w tym programie? Jak wyglądała cała procedura aplikacyjna? Co było najtrudniejsze, a co najbardziej satysfakcjonujące? Interesuje mnie, czy warto wyjechać, jak to wygląda od strony finansowej, a także czy udało się połączyć pracę z podróżowaniem po Stanach. Czekam na Wasze opinie i rady!

• 0

Hej! Miałam okazję uczestniczyć w tym programie i to było naprawdę niesamowite przeżycie! Procedura aplikacyjna, chociaż trochę czasochłonna, była dosyć klarowna. Najtrudniejsze było chyba załatwienie wiz i wybór odpowiedniej pracy, ale z pomocą agencji wszystko poszło gładko. Co do samego pobytu, bardzo mi się podobało połączenie pracy z podróżowaniem. Sporo zarobiłam, co pozwoliło mi na zwiedzenie kilku miast, a nawet kilku stanów. Jeśli masz możliwość, to zdecydowanie warto spróbować. To naprawdę dobra okazja, żeby poznać amerykańską kulturę i zdobyć doświadczenie zawodowe!

• 0

Cześć! Tak, brałem udział w programie Usa Wat kilka lat temu. Cała procedura aplikacyjna była dość prosta, ale wymagała kilku formalności, jak przygotowanie odpowiednich dokumentów i rozmowy kwalifikacyjnej. Co do pracy, to najczęściej jest to praca sezonowa, ale naprawdę fajnie jest poznać ludzi z różnych części świata. Poza tym, udało mi się zwiedzić kilka niesamowitych miejsc, co było jednym z największych atutów tego wyjazdu. Z finansami nie było problemu, bo wynagrodzenie pokrywało większość kosztów życia, a podróże były dodatkowymi wydatkami. Polecam, jeśli szukasz przygody i chcesz zdobyć doświadczenie za granicą!