Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
Margot

Sporty zimowe - odzież

Recommended Posts

Cześć! Przygotowuję się na wyjazd na snowboard i zastanawiam się, jaka kurtka snowboardowa damska najlepiej sprawdzi się w różnych warunkach pogodowych. Czy lepiej postawić na grubszą, ocieplaną kurtkę, czy cienką, ale bardziej techniczną i nosić więcej warstw pod spodem? Jakie macie doświadczenia z jazdą w zimnie, wietrze czy przy opadach śniegu? Dzięki za pomoc! 

Uwielbiam nosić dopasowane bluzki i swetry, ale strasznie denerwują mnie odznaczające się szwy boczne pod cienkim materiałem, bo wygląda to po prostu estetycznie słabo. Pomyślałam, że koszulki bezszwowe polski producent rozwiązują ten problem i świetnie sprawdzą się jako baza pod codzienne stylizacje. Zastanawiam się tylko, jak układa się taka dzianina na ciele i czy nie roluje się podczas chodzenia. Kupujecie takie proste topy pod spód? Jakie macie opinie?Wy