Tytusnniczek 0 Report post Posted February 14 Dzień dobry. Share this post Link to post Share on other sites
0 Mihoo 0 Report post Posted yesterday at 03:04 PM Jakie znacie sposoby motywowania pracowników? Wiem, że istnieje motywacja wewnętrzna i zewnętrzna, ale chciałbym lepiej zrozumieć, jak działają w praktyce. W mojej firmie często mówi się, że odpowiednie podejście do motywowania zespołu zwiększa ich zaangażowanie i efektywność. Czy możecie podzielić się swoimi doświadczeniami? Jakie metody sprawdzają się najlepiej? Share this post Link to post Share on other sites
0 Dirrt 0 Report post Posted yesterday at 03:04 PM Zdecydowanie zgadzam się z tym podziałem! Dodałbym jeszcze motywację społeczną – wspólne wyjazdy, integracje czy nawet projekty zespołowe, które budują więzi i pozytywną atmosferę. W moim miejscu pracy bardzo skuteczna jest motywacja przez rozwój – dostęp do szkoleń, warsztatów i możliwość udziału w ciekawych projektach. Dla mnie osobiście ważne jest, by mieć wpływ na swoją pracę i widzieć realne efekty swoich działań. To sprawia, że chce mi się bardziej angażować. A co według Was działa najlepiej? Share this post Link to post Share on other sites
0 toxatyt 0 Report post Posted 20 hours ago 4 hours ago, Dirrt said: Wysokiej jakości e-liquid powinien zawierać wyłącznie sprawdzone składniki i być wyprodukowany zgodnie ze wszystkimi normami i standardami. Produkty z widocznymi oznakami złej jakości mogą powodować dyskomfort, a nawet szkodzić zdrowiu. Dla bezpiecznego i przyjemnego wapowania polecam wybierać liquidy ze strony e-liquid , gdzie znajdują się wyłącznie sprawdzone i certyfikowane produkty. Share this post Link to post Share on other sites
Dzień dobry.