malwinA12 0 Report post Posted January 13 Jeśli szukacie inspiracji makijażowych, polecam stronę https://miskidwie.pl/. Znajdziecie tam świetne porady, które pomogą Wam w codziennym makijażu. Share this post Link to post Share on other sites
Wiki68 0 Report post Posted February 19 Jeśli chcesz wykonać piękny makijaż lub nauczyć się jak korzystać z kosmetyków to wykorzystaj możliwości tej marki https://www.avon.pl/305-345-436/pielegnacja-ciala/cialo/mgielki-zapachowe Nie dość że oferują świetnej jakości kosmetyki to jeszcze masz możliwość skorzystania z konsultantki. One nauczą cię wszystkiego co związane z kosmetykami dzięki czemu sama zrobisz sobie makijaż. Share this post Link to post Share on other sites
Eliza111 0 Report post Posted March 20 Od jakiegoś czasu testuję różne produkty do stylizacji brwi i rzęs i muszę przyznać, że kosmetyki lash brow są jednymi z najlepszych, na jakie trafiłam. Ich henna daje piękny, naturalny efekt i długo się utrzymuje, a kleje do rzęs są naprawdę trwałe, ale jednocześnie nie podrażniają oczu. Share this post Link to post Share on other sites
monika839 0 Report post Posted May 26 (edited) Makijaż to jedno, ale potem, po całym dniu, trzeba też wykonać dobry demakijaż. Macie w tej kwestii jakieś sprawdzone kosmetyki? U mnie oczywiście pierwszy etap to płyn micelarny, a później wszystko domywam jeszcze żelem. Co do płynu micelarnego, to ten od Christian Laurent jest całkiem spoko. Edited May 26 by monika839 Share this post Link to post Share on other sites
fwolff 0 Report post Posted May 26 Czy macie swoje ulubione sklepy z kosmetykami online? Share this post Link to post Share on other sites
oli9944 0 Report post Posted May 27 Makijaż to u mnie codzienna rutyna, dlatego lubię korzystać ze sprawdzonych kosmetyków, które wiem, że dają mi taki efekt, jakiego potrzebuję. Od jakiegoś czasu rozglądam się za dobrym tuszem do rzęs. Teraz testuję Celebrity Lash od Christian Laurent, no i muszę przyznać, że dawno tak dobrego tuszu nie testowałam. W promce można znaleźć go w dobrej cenie. Share this post Link to post Share on other sites