Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Mniejsza1999

Studnia głębinowa

Question

Cześć! Czy ktoś z Was planuje budowę studni głębinowej? Ja niedawno korzystałem z usług firmy Drillpol  https://studnie-glebinowe.com/ i jestem bardzo zadowolony. Szybko, profesjonalnie i z dbałością o szczegóły. Co najważniejsze, potrafią doradzić najlepsze rozwiązania. Polecam!

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Parę miesięcy temu zamówiłem wykonanie odwiertu studni głębinowej firmie Geoplantex i mogę dzisiaj napisać, że cała realizacja przebiegła naprawdę profesjonalnie. Od samego początku wszystko było klarowne – konkretna wycena, termin wykonania co do dnia, a sam zespół naprawdę bardzo kompetentny i uprzejmy. Na ich stronie znalazłem sporo przydatnych wiadomości o zakresie usług – specjalizują się właśnie w takich rozwiązaniach jak studnie głębinowe Śląsk, więc mają solidne doświadczenie. Dla mnie najważniejsze było to, że nie zostawili mnie z gotową instalacją – pomogli mi też w doborze pompy i dostałem od nich wsparcie przy załatwianiu wszelkich spraw urzędowych. Jeżeli ktoś z Was zastanawia się nad wykonaniem studni głębinowej i szuka sprawdzonych fachowców, to naprawdę warto się przyjrzeć ofercie tej firmy. Dowiedziałem się o nich od znajomego i teraz sam mogę ich spokojnie polecić dalej.

• 0

W temacie studni to ostatnio szukałem czy taka studnia bedzie głęboka, bo wiadomo im głębsza tym droższa. To sie okazło głębsze niż myślalem. Taka studnia głębionowa może mieć nawet 30 metrów, sprawdźcie sami tutaj