Oreztenes 0 Report post Posted Sunday at 01:02 PM Hej, dziewczyny! Od dawna marzę o lepszej sylwetce, ale mimo ćwiczeń nie widzę większych rezultatów w okolicach talii. Szukałam alternatyw i trafiłam na stronę Neonia - modelowanie sylwetki, gdzie oferują zabiegi poprawiające kształt ciała. Czy ktoś korzystał z takich usług? Jakie efekty udało się osiągnąć i czy warto się na to zdecydować? Zależy mi na rozwiązaniu, które będzie skuteczne, ale jednocześnie bezpieczne. Share this post Link to post Share on other sites
KredyciarzNerwowy40 4 Report post Posted Monday at 12:11 PM Modelowanie sylwetki to jest naprawdę opcja wspaniala jak dla mnie. Uwielbiam takie świetne wręcz rzeczy. _______________________________________________ https://rzetelneprace.pl/tematy-prac-magisterskich-wojsko/ Share this post Link to post Share on other sites
Eliza111 0 Report post Posted 18 hours ago Jakie macie zdanie na temat zabiegów medycyny estetycznej? Laptopy Szczecin Share this post Link to post Share on other sites