Deonizyek 0 Report post Posted Thursday at 08:51 PM Hej wszystkim! Przygotowuję się na komunię mojego syna i chciałabym zasięgnąć Waszej rady. Co myślicie o biżuterii jako prezencie? Znalazłam w www.murrano.pl/okazja/prezent-z-okazji/prezent-na-komunie/ świetne oferty, takie jak złote kolczyki dla dziewczynek czy kryształowe statuetki. Ktoś z Was mógłby podzielić się swoimi doświadczeniami lub innymi pomysłami na wyjątkowy prezent? Zależy mi na czymś, co będzie miało wartość sentymentalną. Share this post Link to post Share on other sites
kotlowska 0 Report post Posted Friday at 10:29 AM Biżuteria jako prezent na komunię może być doskonałym pomysłem, pod warunkiem, że zostanie odpowiednio dobrana do okazji, wieku dziecka i jego osobistych upodobań. Tego typu podarunek ma charakter symboliczny, a jednocześnie praktyczny – może być pamiątką na całe życie, jeśli zostanie odpowiednio dobrany. Jeśli biżuteria wydaje się zbyt oczywista, można rozważyć: Zegarek na komunię (np. elegancki lub sportowy model). Pamiątkowy różaniec w ozdobnym etui. Inne religijne symbole, jak ikona, obrazek z wizerunkiem patrona dziec Share this post Link to post Share on other sites