Margot 0 Report post Posted October 9 Zastanawiam się nad zleceniem badań kruszyw dla mojego nowego projektu budowlanego i natknąłem się na ofertę https://ferrocarbo.pl/badania-kruszyw/ Przeczytałem, że mają akredytację na pobieranie próbek kruszyw, co daje mi pewność, że ich prace są zgodne z normami. Interesuje mnie, jakie konkretne badania zlecać i jakie wyniki byłyby mi potrzebne w kontekście jakości materiałów budowlanych. Czy ktoś z Was mógłby podzielić się swoimi doświadczeniami z tą firmą? Czy ich podejście do klienta jest elastyczne? Każda opinia będzie dla mnie bardzo pomocna! Share this post Link to post Share on other sites
lomro 0 Report post Posted October 9 Dzień dobry, badania kruszyw są istotnym elementem oceny ich jakości i przydatności do różnych zastosowań. Warto zwrócić uwagę na normy oraz metody badawcze, które zapewniają wiarygodne wyniki. Każdy rodzaj kruszywa wymaga indywidualnej oceny, zależnie od jego przeznaczenia. _____________ leczenie otyłości Share this post Link to post Share on other sites