Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
Karmelka

ekologia na co dzień

Recommended Posts

Uważam, że jest to trochę moda, a trochę konieczność. Sama staram się robić wszystko by dbać o otaczający mnie świat, ale nie robię tego by być modną osobą, po prostu mam świadomość tego,że nic nie trwa wiecznie i nie jest nam dane raz na zawsze.  Może nie robię nic nadzwyczajnego, ale nie mam w domu stosu plastikowych reklamówek, raczej kilka materiałowych, segreguję odpady, piję wodę z kranu i wybieram rower, zamiast auta. 

Jak się okazuje, ludzie starają się w wielu dziedzinach żyć ekologicznie, nawet kupując nowe meble, zwracają uwagę na to z czego są one zrobione  https://radio.lublin.pl/2024/06/projektant-z-agaty-opinie-dlaczego-warto-zwrocic-uwage-na-kolekcje-inspirowane-natura/

Myślę, że    w  sumie  rowery elektryczne  też  tutaj  można  zaliczyć  do  tych  bardziej  komfortowych  i    ekologicznych  rozwiązań.   Jakby   co na  stronie   sklepzrowerami.pl -  macie  mega  szeroki  wybór  w  poszczególnych    modelach.   Także  możecie   tam   wybrać  coś   zgodne  z  waszymi  preferencjami.