Karmelka 0 Report post Posted October 2 Co to jest ekologia we współczesnym życiu? Czy to moda, czy piękne słowa? Share this post Link to post Share on other sites
leonia 0 Report post Posted October 2 Uważam, że jest to trochę moda, a trochę konieczność. Sama staram się robić wszystko by dbać o otaczający mnie świat, ale nie robię tego by być modną osobą, po prostu mam świadomość tego,że nic nie trwa wiecznie i nie jest nam dane raz na zawsze. Może nie robię nic nadzwyczajnego, ale nie mam w domu stosu plastikowych reklamówek, raczej kilka materiałowych, segreguję odpady, piję wodę z kranu i wybieram rower, zamiast auta. Jak się okazuje, ludzie starają się w wielu dziedzinach żyć ekologicznie, nawet kupując nowe meble, zwracają uwagę na to z czego są one zrobione https://radio.lublin.pl/2024/06/projektant-z-agaty-opinie-dlaczego-warto-zwrocic-uwage-na-kolekcje-inspirowane-natura/ Share this post Link to post Share on other sites
igaa 0 Report post Posted October 25 Myślę, że w sumie rowery elektryczne też tutaj można zaliczyć do tych bardziej komfortowych i ekologicznych rozwiązań. Jakby co na stronie sklepzrowerami.pl - macie mega szeroki wybór w poszczególnych modelach. Także możecie tam wybrać coś zgodne z waszymi preferencjami. Share this post Link to post Share on other sites