katarynka 0 Report post Posted September 26 Znalazłem ciekawy artykuł na stronie: https://businesswomanlife.pl/atopowe-zapalenie-skory-a-starzenie-sie-skory-jak-dbac-o-cere-dojrzala/ i zastanawiam się, jak najlepiej dbać o skórę dojrzałą z AZS. Mam coraz większe problemy z suchą skórą i zmarszczkami, a jednocześnie atopowe zapalenie wymaga delikatnej pielęgnacji. Czy ktoś z Was korzysta z produktów, które pomagają zarówno na AZS, jak i na oznaki starzenia? Jakie kosmetyki sprawdzają się najlepiej? Share this post Link to post Share on other sites
Margot 0 Report post Posted September 30 Cześć wszystkim! Ostatnio zacząłem dbać o brodę, bo przez długi czas ją zaniedbywałem. Chciałem się podzielić swoim doświadczeniem i zapytać o wasze rady. Przetestowałem kilka kosmetyków do brody, ale zauważyłem, że nie wszystkie działają tak, jak obiecują producenci. Szukam czegoś, co dobrze nawilża, ale jednocześnie nie jest zbyt tłuste. Mam skłonność do przesuszonej skóry pod brodą, więc to kluczowa kwestia. Czy macie jakieś sprawdzone produkty, które warto polecić? Jakie kosmetyki do brody sprawdziły się u was najlepiej? Share this post Link to post Share on other sites
bokeefe 0 Report post Posted September 30 Jak dbać o cerę suchą? Share this post Link to post Share on other sites
anastazia 0 Report post Posted October 13 Szukając inspiracji dotyczących urody i zdrowego trybu życia, warto zwrócić uwagę na blog Porcelain Doll. Znajdziesz tu wiele ciekawych artykułów dotyczących pielęgnacji cery, makijażu oraz aktywności fizycznej. To idealne miejsce dla kobiet, które chcą zadbać o siebie w sposób holistyczny Share this post Link to post Share on other sites
annitra 0 Report post Posted October 28 Codzienna pielęgnacja jest ważna, ale profesjonalne zabiegi w salonie często przynoszą głębsze efekty, zwłaszcza przy wymagającej skórze. Poddając się opiece profesjonalistów możemy uporać się z wieloma problemami skórnymi. Jeśli szukacie salonu urody w Warszawie, to przykładem może być https://ecobeautysalon.pl/ Share this post Link to post Share on other sites
Almost 0 Report post Posted November 7 Bardzo dobrym pomysłem jest również wybranie się na masaż ajurwedyjski wrocław. Polecam jeśli jeszcze nie próbowaliście bo na pewno się nie zawiedziecie. Share this post Link to post Share on other sites
Eliza111 0 Report post Posted November 7 Z kosmetyków jakiej firmy korzystacie i dlaczego? świadczenie wspierające 2024 Share this post Link to post Share on other sites