Mixon 0 Report post Posted April 13 Witajcie Wędkarze! Chciałbym podzielić się z Wami moją fascynacją i odkryciem, jakim jest Księga Brań. To narzędzie, które rewolucjonizuje sposób, w jaki podchodzimy do łowienia ryb. Dzięki niemu nie tylko poznasz najlepszy czas na połów, ale także rodzaj i ilość ryb, które możesz spodziewać się złowić. Księga Brań to więcej niż zwykły kalendarz; to kompendium wiedzy, które umożliwia nam lepsze zrozumienie ruchów i zachowań ryb. Chciałbym Was zaprosić do dyskusji na temat Waszych doświadczeń z Księgą Brań. Czy korzystaliście z niej już wcześniej? Jakie efekty zauważyliście? Czy uważacie, że jest to skuteczne narzędzie dla każdego wędkarza? Share this post Link to post Share on other sites
annitra 0 Report post Posted April 14 Nie wiedziałam, że coś takiego istnieje Share this post Link to post Share on other sites
Hgufbh44 0 Report post Posted April 15 do czego tak na prawdę służy? - łyżka do koparki Share this post Link to post Share on other sites
Adex 0 Report post Posted April 26 Osobiście nigdy nie słyszałem o czymś takim, ale przyznam, że wygląda to bardzo ciekawie ___________________________________ https://drzwiwadowice.com.pl/products/szklane Share this post Link to post Share on other sites
Mixon 0 Report post Posted May 4 W dniu 15.04.2024 o 21:21, Hgufbh44 napisał: do czego tak na prawdę służy? - łyżka do koparki Można sprawdzić kiedy dane ryby biorą najlepiej, sprawdzałem już i działa mega! Share this post Link to post Share on other sites