Tedozjuszus 0 Report post Posted April 8 Witam wszystkich! Poszukuję sprawdzonej firmy do wykonania audytu PPOŻ w mojej firmie w Krakowie. Znalazłem ofertę firmy NOFIRE - www.nofire.pl/uslugi-ppoz/audyt-ppoz-krakow, która wydaje się być doświadczonym wykonawcą: link. Czy ktoś mógłby polecić mi inną firmę albo podzielić się swoimi doświadczeniami z NOFIRE? Czekam na wasze opinie! Share this post Link to post Share on other sites
Eliza111 0 Report post Posted August 1 Ze swojej strony mogę Wam wszystkim polecić usługi, z których sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli zastanawiacie się nad wykonaniem audytu energetycznego dla Waszego budynku, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofertę profesjonalnej firmy, która sie tym zajmuje - Małopolskie Audyt energetyczny . Share this post Link to post Share on other sites
Konrad93 0 Report post Posted August 2 Zgadzam się z przedmówcą. Share this post Link to post Share on other sites
KredyciarzNerwowy40 4 Report post Posted August 5 Takie rzeczy co wy tutaj dajecie, są naprawdę niesamowite. Tak ja to widzę. Jak dla mnie to jest opcja naprawdę wspaniała. ____________________________________________________________ https://www.sprytnabestia.pl/pisanie-prac-magisterskich-z-pedagogiki/ Share this post Link to post Share on other sites