qwe123 0 Report post Posted March 7, 2024 Dzień dobry! Moj kot ma problemy z zębami i niektóre przysmaki są dla niej zbyt twarde. Czy możecie polecić mi jakieś delikatniejsze przysmaki dla kota, które będą bezpieczne dla jej zębów? Share this post Link to post Share on other sites
annitra 0 Report post Posted March 7, 2024 Co wasze koty najbardziej lubią? Share this post Link to post Share on other sites
rfriesen 0 Report post Posted March 9, 2024 Mój kot najbardziej lubię przysmaki w postaci past. Share this post Link to post Share on other sites
wojti34 0 Report post Posted December 27, 2024 Kotki muszą również pić regularnie wodę. Nie wiem czy wiecie ale można do tego kupić im takie specjalne fontanny, poidła. Na https://hubun.pl/kot/akcesoria-do-karmienia-kota/fontanna-dla-kota są dostępne, jeśli chcecie aby wasze koty piły regularnie i nie miały nigdy kłopotu z dostępnością wody to jak najbardziej warto w taki gadżet zainwestować. Tym bardziej, że są teraz dostępne w promocyjnych cenach. Share this post Link to post Share on other sites