Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
karola23

Własna firma - rozwój

Recommended Posts

Cześć, mamy w firmie problem z przyłączem mocy pod ładowarki dla samochodów elektrycznych. Zakład energetyczny odmówił zwiększenia limitu, a flota się powiększa. Czytałem, że rozwiązaniem może być bufor w postaci magazynu energii. Wpadła mi w oko oferta TSG Solutions: https://www.tsg-solutions.com/pl/banki-energii/ Czy ktoś z Was realizował u nich system łączący fotowoltaikę, ładowarki i właśnie banki energii? Jak to się sprawdza w praktyce przy dużym obciążeniu sieci?

W biznesie coraz częściej mówi się o AI, ale dopiero teraz widać, jak mocno zaczyna to wchodzić do codziennego działania firm. Artykuł „Sztuczna inteligencja zaprojektuje Twoje ubranie? Jak AI zmienia branżę fashion” dobrze pokazuje, jak zmienia się branża fashion i sprzedaż online: https://www.pomponik.pl/artykul-sponsorowany/news-sztuczna-inteligencja-zaprojektuje-twoje-ubranie-jak-ai-zmie,nId,23472492

A wy jak podchodzicie do reklamy w mediach społecznościowych? Ja ostatnio na poważnie zacząłem myśleć o TikToku. Widziałem, że wiele firm zaczyna tam działać i to wygląda całkiem obiecująco. Ciekawe jakie są realne koszty i możliwości targetowania, bo to zawsze wydaje się kluczowe. Znalazłem fajny artykuł, który szczegółowo omawia te kwestie — reklama na tiktoku cena. Możliwe, że jest to coś, co mogę wykorzystać przy rozwijaniu własnej działalności!