wogeliatiw 0 Report post Posted January 21, 2024 Cześć.Chciałabym pojechac na ferie zimowe na Dolny Śląsk,mianowicie www.malajaponia.pl/co-warto-zobaczyc-na-dolnym-slasku/ czy ktos może tam był?Jak wrażenia?A może zaproponujecie coś innego? Share this post Link to post Share on other sites
0 kredyt123 0 Report post Posted 16 hours ago Zauważyłem, że coraz więcej osób planuje wakacje nad jeziorem, co wcale mnie nie dziwi. Piękne krajobrazy, możliwość aktywnego spędzania czasu na wodzie czy relaksu na plaży przyciągają wielu turystów. Warto jednak pamiętać, że niezależnie od lokalizacji, dobrze jest zorganizować sobie czas i znaleźć ciekawe atrakcje. Na przykład, trafiłem na artykuł, który podpowiada, na co zwrócić uwagę przy planowaniu ferii https://www.informatorbrzeski.pl/bezpieczne-ferie-z-moca-atrakcji-podpowiadamy-na-co-zwrocic-uwage/ Share this post Link to post Share on other sites
Cześć.Chciałabym pojechac na ferie zimowe na Dolny Śląsk,mianowicie www.malajaponia.pl/co-warto-zobaczyc-na-dolnym-slasku/ czy ktos może tam był?Jak wrażenia?A może zaproponujecie coś innego?