Kołcz22 0 Report post Posted August 30, 2023 Szukamy sprawdzonej firmy do wymiany okien i drzwi w naszym domu. Czy ktoś słyszał o Drutex i może polecić ich usługi? Prowadzimy remont kamienicy i jest sporo pracy. Share this post Link to post Share on other sites
Roman58 0 Report post Posted September 24, 2023 Drutex to renomowana firma z długoletnim doświadczeniem. Ich produkty jak okna, drzwi cieszą się powodzeniem na naszym a i europejskim rynku. Na ich okna i drzwi otrzymasz gwarancję. Twoje zamówienie zostanie zrealizowane w ciągu 7 dni. A towar zostanie dostarczony pod adres wskazany przez ciebie. Ich propozycje możesz sprawdzić na ich internetowej stronie. Share this post Link to post Share on other sites
Kamila 0 Report post Posted September 26, 2023 Ja akurat u siebie zdecydowałam się na okna od firmy Atos z Lublina i jestem z nich bardzo zadowolona. Polecam jeśli szukacie czegoś solidnego i w dobrej cenie. Share this post Link to post Share on other sites
Żenia 1 Report post Posted November 17, 2023 Współpraca z producentem okien, który oferuje indywidualne doradztwo i dostosowanie produktów do potrzeb klienta, jest niezwykle wartościowa. Na https://inwestprofil.pl/ klienci mogą liczyć na pomoc w wyborze odpowiednich okien, które będą spełniały ich oczekiwania zarówno pod względem estetycznym, jak i funkcjonalnym. Możliwość dopasowania koloru, kształtu czy rodzaju szyb to ważny aspekt przy wyborze okien. Share this post Link to post Share on other sites