luizka888 0 Report post Posted August 8, 2023 Cześć! Niedawno zatrudniłam kilka nowych pracowników do własnej firmy. Chciałabym zadbać jakość o ich integrację z zespołami, do których trafili. Pomyślałam, że mogłabym zorganizować jakiś wspólny wyjazd firmowy, który będzie połączony z jakimiś warsztatami rozwijającymi. Jak myślicie - jakie warsztaty byłyby dobre, aby zintegrować nowych pracowników ze starymi? Share this post Link to post Share on other sites
alex.kassulke 0 Report post Posted August 8, 2023 Myślę, że taki wyjazd firmowy jest świetnym pomysłem, aby zintegrować ze sobą pracowników. Jeśli chodzi o jakieś warsztaty rozwijające, to może fajnym rozwiązaniem byłyby takie z team buildingu. To zazwyczaj trwające kilka dni wyjazdy, na których uczestnicy zespołu biorą udział w różnorodnych aktywnościach i ćwiczeniach, mających na celu tworzenie więzi, wzmacnianie zdolności do współpracy oraz rozwiązywanie różnorakich wyzwań. __________________________ wyjazdy team building Share this post Link to post Share on other sites