kamil77 1 Report post Posted July 4, 2023 Chciałbym podzielić się z Wami moimi doświadczeniami ze stroną www.phinance.pl/. Na stronie można znaleźć artykuły dotyczące różnych aspektów finansów, takie jak: jak budować skuteczny budżet, jak wybrać najlepszą ofertę konta osobistego, jak inwestować w akcje i wiele innych. Również można tam znaleźć opisane programy oszczędnościowe Porady są napisane w sposób prosty i przystępny, dzięki czemu z łatwością zrozumiałem o co chodzi! Bardzo polecam tę stronę każdemu, kto chciałby zdobyć wiedzę na temat różnych aspektów finansów. Share this post Link to post Share on other sites
Eliza111 0 Report post Posted July 7, 2023 Z jakiej formy oszczędzania korzystacie w Waszym przypadku i dlaczego? Bluza chłopięca Share this post Link to post Share on other sites
gagatek 1 Report post Posted August 14, 2023 Ja pozostałem w ppk i dzięki temu programowi oszczędzam na emeryturę, wiadomo że będą one w przyszłości niskie więc dodatkowe pieniądze się bardzo przydadzą. Przekonał mnie do tego programu taki filmik Share this post Link to post Share on other sites
kassulke.selmer 0 Report post Posted August 14, 2023 Zastanawiam się nad skorzystaniem z takiego programu... Share this post Link to post Share on other sites