darkan 0 Report post Posted May 31, 2023 Cześć, tak jak w temacie rozglądam się za mechanikiem. Niestety moje auto dzisiaj nie odpaliło, a mechanik wyjechał na wakacje. Szukałem kogoś na własną rękę i tak trafiłem na Serwis Porsche Wrocław. Nie ukrywam, że ten serwis wydaje się konkretny, ale o nich nigdy nie słyszałem. Może znacie jakiegoś mechanika, którego polecacie? Z góry dzięki za odpowiedzi i oczywiście waszą pomoc. Share this post Link to post Share on other sites
Vinci 0 Report post Posted August 30, 2023 Jeżeli chodzi o jakościowy serwis samochodowy, to słyszałem od znajomego, że pod tym adresem internetowym autoopony.com można znaleźć naprawdę fantastycznych fachowców, którzy rzetelnie i uczciwie zajmują się pojazdami. Moim zdaniem warto korzystać z tego typu usług, mój znajomy bardzo mi ich polecał. Nadal twierdzi, że to rzetelny serwis. Share this post Link to post Share on other sites
annitra 0 Report post Posted September 3, 2023 Gdzie można znaleźć opinie? Share this post Link to post Share on other sites
Kamila 0 Report post Posted October 27, 2023 Jeśli chodzi o regenerację i naprawę turbosprężarek, dla osób z Trójmiasta najlepszym rozwiązaniem jest AMserwis. Polecam bo mają świetnych specjalistów i korzystne ceny. Share this post Link to post Share on other sites
Moniczka888 0 Report post Posted December 6, 2023 Hej. Co do mechanika, to najlepiej jak poczyta się opinie lokalne na google Albo dobrze jak ktoś poleci znajomego mechanika. U mnie jest akurat taka sytuacja, że poszukuję serwisu do naprawy amortyzatorów coś jak Sachs Share this post Link to post Share on other sites
herbatka 0 Report post Posted December 20, 2023 Warto także wiedzieć do kogo się zgłosić kiedy auto ulegnie awarii. Bardzo dobrym wyborem w takiej sytuacji będzie profesjonalny autoserwis 24h Kraków Euro Hol: https://eurohol.pl/autoserwis/ . Polecam tych fachowców z własnego doświadczenia. Share this post Link to post Share on other sites
igaa 0 Report post Posted January 1 mechanikmechanikmechanikmechanik Share this post Link to post Share on other sites
Margot 0 Report post Posted March 24 Witajcie! Mam problem z moim samochodem i poszukuję profesjonalnego mechanik samochodowy luboń lub okolicach, który pomoże mi go naprawić. Czy ktoś może polecić mi warsztat samochodowy, który oferuje wysoką jakość usług naprawczych oraz uczciwe podejście do klienta? Z góry dziękuję za wszelkie sugestie i doświadczenia! Share this post Link to post Share on other sites
karola23 0 Report post Posted April 7 Ostatnio przeglądałem stronę internetową firmy https://horpol.pl/oferta/kategoria/kategorie-lamp/lampy-zarowkowe/ i chciałbym się podzielić swoimi spostrzeżeniami na temat ich oferty lamp żarówek. Zauważyłem, że posiadają różnorodne modele lamp, które mogą być odpowiednie dla różnych typów pojazdów. Wydają się być solidnie wykonane, co jest ważne przy takich zakupach. Polecam sprawdzić ofertę Horpol, jeśli ktoś poszukuje nowych lamp żarówek do swojego samochodu. Share this post Link to post Share on other sites
whaag 0 Report post Posted April 8 Czy naprawa samochodów elektrycznych jest bardzo droga? Share this post Link to post Share on other sites
Żenia 1 Report post Posted May 26 W przypadku VW Garbus, wymiana bloku silnika może być również dobrym momentem do zastanowienia się nad ulepszeniem innych komponentów silnika, takich jak wał korbowy czy głowica. Dzięki temu, po zakończeniu prac, silnik może nie tylko działać, ale również pracować wydajniej niż przedtem. Więcej o możliwościach ulepszeń mechanicznych można przeczytać na stronie https://www.domel.com.pl/jak-wymienic-blok-silnika-w-vw-garbus/ i staranne planowanie modernizacji może znacznie podnieść wartość i wydajność pojazdu. Share this post Link to post Share on other sites
karola23 0 Report post Posted June 7 Znalazłam ciekawy artykuł na temat objawów uszkodzenia cewki zapłonowej: https://www.autocaros.pl/blog/article-27/jakie-sa-objawy-uszkodzenia-cewki-zaplonowej i bardzo mi przybliżyło to temat. Czy ktoś z Was miał okazję przeczytać ten artykuł? Jakie są Wasze wrażenia? Czy zawiera przydatne informacje i wskazówki dotyczące rozpoznawania problemów z cewką zapłonową? Chciałabym się dowiedzieć, czy ktoś z Was miał podobne doświadczenia i jakie kroki podjęliście. Share this post Link to post Share on other sites
Almost 0 Report post Posted September 23 W Trójmieście polecam przede wszystkim AMSerwis. Według mnie są najlepsi i to szczególnie jeśli chodzi o regenerację turbosprężarek samochodowych. Share this post Link to post Share on other sites