JacekMol 0 Report post Posted May 23, 2023 Jeżeli poszukujesz pracy w konkretnym sektorze i rozważasz wyjazd za granicę, to warto zerknąć na oferty pracy w Szwajcarii od zaraz na FachPraca. Wielu ludzi decyduje się na taki krok ze względu na atrakcyjne zarobki, które często są 2-3 razy wyższe niż w kraju. Tym bardziej, że w takich miejscach znajdziesz różnorodne oferty pracy w sektorze produkcji, co ważne, niektóre firmy nie wymagają znajomości języka. To świetna szansa na szybki wyjazd i stabilne zarobki. Sprawdź na ich stronie możliwości i oczywiście życzę samych sukcesów zawodowych! Share this post Link to post Share on other sites
annitra 0 Report post Posted May 24, 2023 Szczerze mówiąc ja niedawno postanowiłam w końcu spełnić swoje marzenia i założyć własny lokal gastronomiczny. Teraz właśnie zastanawiam się nad tym by kupić najpotrzebniejszy sprzęt od https://www.lodo.pl/ , ponieważ z tego co widziałam to oferta jest tutaj dosyć rozbudowana, a wy co o tym sądzicie? Share this post Link to post Share on other sites