Żenia 1 Report post Posted April 13, 2023 Cześć wszystkim odwiedzającym forum. Poniekąd jak dla mnie takie sprawy od zawsze były bardzo ważne i chcę jeszcze powiedzieć, że właśnie dlatego dobrze jest wiedzieć który de facto bukmacher jest godny polecenia. Jak dla mnie od samego początku bardzo dobrym wyjściem było granie u https://www.iforbet.pl/ i to właśnie tą platformę chcę dziś każdemu z was polecić. Share this post Link to post Share on other sites
Eliza111 0 Report post Posted April 18, 2023 Jeżeli są tutaj osoby, które tak jak ja, zajmują się hobbistycznie obstawianiem sportu, to mogę Wam polecić bukmachera, z którego usług sam korzystam już od ponad 10 lat - STS opinie . Nigdy nie było najmniejszego problemu z wypłatą pieniędzy, zawsze najlepsze kursy i różnego rodzaju bonusy. Share this post Link to post Share on other sites
rowan.shields 0 Report post Posted April 18, 2023 Jest ich sporo ale ja osobiście wolę unikać tego typu miejsc. Share this post Link to post Share on other sites