ankietowy 0 Report post Posted April 12, 2023 Cześć, chciałbym Wam polecić stronę dzięki ,której możecie poszerzyć swoją wiedzę na temat finansów i nie tylko! Strona https://finansedlaludzi.pl ma wiele artykułów i porad, dzięki którym możemy poszerzać swoją wiedzę i polepszyć np. swoja sytuację finansową. Ja korzystam i bardzo polecam! Share this post Link to post Share on other sites
Eliza111 0 Report post Posted April 12, 2023 W jaki sposób oszczędzacie? Co sprawdza się najlepiej w waszym przypadku? Reklama : Jak schudnąć Share this post Link to post Share on other sites
gagatek 1 Report post Posted July 30, 2023 Akurat ja odkładam dzięki pracowniczym planom kapitałowym. Na początku chciałem sprawdzić co się wydarzy i nie miałem tez nic do stracenia. Teraz okazało się że mam tam bardzo dużo pieniędzy odłożonych i postanowiłem pozostać w tym programie na dłużej. Ten filmik mnie do ppk przekonał jeszcze bardziej. Wszystko jest tu dokładnie opisane i wyjaśnione Share this post Link to post Share on other sites