kamil77 1 Report post Posted February 24, 2023 Cześć, jestem początkującym inwestorem i chciałbym zapytać bardziej doświadczonych graczy, w jakie produkty inwestycyjne warto zainwestować w obecnych warunkach rynkowych. Zdaję sobie sprawę, że rynek finansowy jest bardzo zmienny, ale chciałbym wiedzieć, jakie opcje są teraz najbardziej opłacalne. Bardzo byłbym wdzięczny za podzielenie się swoimi sugestiami i przemyśleniami na temat najlepszych produktów inwestycyjnych. Dzięki Waszej pomocy mam nadzieję dokonać mądrych i przemyślanych decyzji inwestycyjnych. Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
gagatek 1 Report post Posted August 24, 2023 W zasadzie na inwestycjach się nie znam ale przekonałem się do pozostania w ppk w programie dzięki takim filmikom. Nie żałuję bo już mam uzbierane konkretne pieniądze na swoim koncie ppk Share this post Link to post Share on other sites
Walentyna 0 Report post Posted September 12, 2023 A słyszeliście o otwartych funduszach inwestycyjnych? Na tej stronie https://zarabiajmy.pl/ pierwszy raz się z czymś takim zetknęłam, ale wygląda bardzo obiecująco, jeśli chodzi o bezpieczne pomnażanie środków. Share this post Link to post Share on other sites