ebert.sierra 0 Report post Posted December 24, 2022 Wilgoć to naturalny składnik naszego otoczenia. Jednak, jeśli jej poziom w pomieszczeniach lub budynkach jest zbyt wysoki, to może stanowić zagrożenie dla ich konstrukcji i zdrowia ludzi. Przyjmuje się, że problematyczne staje się zawilgocenie powietrza większe niż 75%. W dalszej perspektywie oznacza to niszczenie tynków, powstawanie grzybów i pleśni oraz tworzenie mikroklimatu, który jest szkodliwy dla zdrowia domowników. Jak osuszyć budynek? Share this post Link to post Share on other sites
spinka.emmalee 0 Report post Posted December 24, 2022 Zaraz po zbudowaniu budynku, należy go koniecznie osuszyć, gdyż pominięcie tej czynności, w przyszłości może skutkować pleśnią i wilgocią rozprzestrzeniającą się w całym domu, bardzo szkodliwą dla zdrowia. __________________________osuszanie ścian Share this post Link to post Share on other sites
Żenia 1 Report post Posted February 7, 2023 Samo osuszanie budynków moim zdaniem przede wszystkim musi być przeprowadzone profesjonalnie i właśnie dlatego ważnym jest to aby wiedzieć także kogo do takich prac zawołać. Tak się składa, że ja również już miałam okazję wzywać firmę Osuszarnia do tego typu działań. Dziś dokładnie wiem, że był to bardzo dobry wybór. Share this post Link to post Share on other sites
Żenia 1 Report post Posted February 17, 2023 Jeżeli jeszcze mówimy o takich działaniach to niestety znów doszło do niefortunnego zalania mojego mieszkania. na całe szczęście po skontaktowaniu się z firmą https://osuszanie24.com/ już wiedziałam, ze oni przede wszystkim specjalizują się w usługach osuszania po zalaniu. Share this post Link to post Share on other sites