JacekMol 0 Report post Posted November 23, 2022 Warto na pewno przygotować swoje CV i poszukiwania nowych możliwości zawodowych rozpocząć od takich portali jak GeoPraca, które zawierają wiele możliwości. W mojej opinii bardzo ciekawie tutaj wygląda województwo lubuskie - ciekawe oferty pracy Warto się przekonać i co najważniejsze ułatwić sobie znalezienie po prostu dobrego miejsca do pracy, gdzie też dobrze się odnajdziecie wśród innych pracowników. Share this post Link to post Share on other sites
rory53 0 Report post Posted November 26, 2022 To bardzo ciekawe! Share this post Link to post Share on other sites
epollich 0 Report post Posted November 28, 2022 Jak długo szukaliście nowej pracy? Share this post Link to post Share on other sites
lesley95 0 Report post Posted December 1, 2022 Ja pracy szukałem przez pół roku! Share this post Link to post Share on other sites
annitra 0 Report post Posted December 2, 2022 Sama właśnie od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zmianą pracy, nawet myślę o wyjeździe za granicę, ale jeszcze szukam odpowiedniej oferty Share this post Link to post Share on other sites