PawełN 0 Report post Posted August 21, 2013 pomocna chwilówka dla każdego, jeżeli masz negatywny bik a potrzebujesz poieniędzy skontaktuj sie z Nami, znajdziemy dla Ciebie ZA DARMO bez prowizji chwilówka która może Ci pomoże Share this post Link to post Share on other sites
Jareks 0 Report post Posted August 23, 2013 (edited) Dla wszystkich którzy mają chwilowy problem finansowy i nie maja korzystnej historii finansowej przydatne informacje są opisane na ... Edited August 29, 2013 by admin proszę nie spamować Share this post Link to post Share on other sites
Wesoły Romek 0 Report post Posted October 6, 2013 Szczerze ktoś kto ma problemy finansowe powinien szukać możliwości zarobku, nawet na dodatkowej nocnej zmianie i spać 2godz dziennie zamiast brać chwilówke. To żadna pomoc tyko gwóżdż do trumny gdy nie zdążymy jej spłacić na czas. Share this post Link to post Share on other sites
Margareta 0 Report post Posted October 14, 2013 ja polecam zainteresować się via sms, jeśli ktoś chce wziąc chwilówkę - są solidni, na ich stronie można wyliczyć, ile pieniędzy i na jaki czas można pożyczyć, pieniądze przesyłają szybko, nie miałam z nimi problemów. Share this post Link to post Share on other sites
Guest gozdek Report post Posted October 19, 2013 O to fajnie. A co potrzebne jest przy weryfikacji? Wymagają jak inni dowodu i zaświadczenia o zarobkach? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Maciej Stępień Report post Posted October 31, 2013 Witam gozdek. Jeżeli chodzi o formalności, to ograniczyliśme je do minimum. Aby wziąć pożyczkę, wystarczy konto w polskim banku, telefon komórkowy oraz przelew w wysokości 1 grosza w celach weryfikacyjnych, a więc podanie błędnych danych w postaci czyjegoś adresu nie wchodzi w grę. Poza tym nasza umowa została stworzona bardzo przejrzyście, bez haczyków, aby nie wprowadzać klienta w błąd i walczyć z mylną opinią o pożyczkach krótkoterminowych. Dostępna jest ona pod linkiem: https://www.viasms.pl/umova Pierwsza pożyczka w ViaSMS wynosi maksymalnie 500 zł, kolejne są oczywiście wyższe. Przy tych kolejnych można również wnioskować poprzez SMS. W razie jakichkolwiek pytań, służę pomocą, a także zachęcam do odwiedzenia naszej strony internetowej, gdzie w podanych godzinach można porozmawiać z naszym konsultantem na czacie oraz znależć wszelkie niezbędne informacje.Pozdrawiam,Maciej Stępień Online Ekspert ViaSMS.pl Share this post Link to post Share on other sites
Julka Krzeptoń 0 Report post Posted November 29, 2013 MiniCredit również ma bardzo dobrą ofertę - mini-credit.pl. Kilkakrotnie już z ich usług korzystałam i naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Bardzo rzetelna firma. Share this post Link to post Share on other sites
Pandorola 0 Report post Posted May 15, 2014 2 godziny snu to już przesada, taki człowiek może być zagrożeniem nie tylko dla siebie ale i dla otoczenia Share this post Link to post Share on other sites
mariusz-matusik 0 Report post Posted June 5, 2014 jeżeli ktoś jest zmuszony brać chwilówki to niech korzysta z ofert promocyjnych np pierwsza pożyczka bez opłat, koszt pierwszej pożyczki 10 PLN i tym podobnych, na normalnych warunkach szybko popłyniemy Share this post Link to post Share on other sites
kreda 0 Report post Posted June 25, 2014 ja mówię nie chwilówkom... dla mnie to strata czasu i ciężko zarobionych pieniędzy w POLSCE:P Share this post Link to post Share on other sites
Kimite 0 Report post Posted August 27, 2014 Ludzie opamiętajcie się Share this post Link to post Share on other sites
Kimite 0 Report post Posted August 27, 2014 Dodam tylko, że na chwilówkach mój ex. utonął jak nie stać was na kredyt to na chwilówkę tym bardziej. Share this post Link to post Share on other sites
Kokosanka 0 Report post Posted November 21, 2014 Ja brałam chwilówkę i spłaciłam ją na czas, więc marudzić nie będę Oczywiście nie jest to rozwiązanie dla wszystkich, ale jeśli wiemy, że spłacimy pożyczkę, to czemu nie? Polecam skanerkredytowy.pl Pieniądze szybko do mnie trafiły, czytelne zasady, żadnych problemów Share this post Link to post Share on other sites
mar.kry 0 Report post Posted January 19, 2015 Jasna sprawa ze jeśli ktoś bierze bez przemyślenia chwilówki to utonie ale tak samo utonie jak wezmie zwykły kredyt, jak się robi z głową to spokojnie można wziąść chwilówkę. Ja w nichc nie widzę nic złego od zawsze ludzie brali chwilówki i jakoś żyją nawet w starożytności byli lichwiarze Share this post Link to post Share on other sites
iwaniuk82 0 Report post Posted April 13, 2015 Chwilówki są super, pod warunkiem, że spłaca się wszystko w terminie. Jak się jest stałym klientem, to nawet i dyrektorzy wydziałów przychodą do domu zaoferować nowy zastrzyk gotówki. Mimo wszystko, trzeba wiedzieć, czy ta kasa jest faktycznie natychmiast potrzebna. Share this post Link to post Share on other sites
Pracownik 0 Report post Posted June 27, 2015 Czy temat o którym pisze autor tematu jest aktualny? Share this post Link to post Share on other sites
Antek32 0 Report post Posted October 27, 2015 Witam! Czasem zdarzają się sytuacje, w których chwilówka jest bardzo dobrym rozwiązaniem. Oczywiście musimy być pewni tego, że będziemy w stanie ją spłacić bez problemu oraz, że pożyczkodawca jest pewną instytucją. Ja wziąłem pożyczkę na https://www.pozyczkomat.pl/ i wszystko, od momentu ubiegania się o otrzymanie pieniędzy aż do spłaty, przebiegało w pełnym porządku. Share this post Link to post Share on other sites
Torrinoinv 0 Report post Posted January 29, 2016 W przypadku, gdy potrzebujemy dofinansowania do biznesu warto skontaktować się z http://torroinv.pl/ Share this post Link to post Share on other sites
Kwiata 0 Report post Posted March 19, 2017 A ja myślałam, że chwilówek ma nie być za PISu Share this post Link to post Share on other sites
Guest Daraa Report post Posted July 18, 2017 Jeśli ktos poszukuje pożyczki prosze o kontakt na maila pozyczki.online1069@gmail.com Share this post Link to post Share on other sites
Guest Damian Report post Posted February 2, 2018 Ludzie opamiętajcie się Chwilowki maja swoje plusy tez Share this post Link to post Share on other sites
Marco123 0 Report post Posted February 22, 2018 Chwilowki maja swoje plusy tez Jeżeli bierze się je z głową to owszem, mogą na szybko uratować. Ale niestety od chwilówek łatwo się uzależnić, wiem bo moja była dziewczyna była od tego uzależniona. Brała chwilówki praktycznie non stop, nawet żeby kupić prezent. Przez to wpadła w ogromne długi, z którymi nie umiała sobie poradzić. Do wszystkiego trzeba podejść z ostrożnością i dokładnie przeliczyć, czy możemy sobie na to pozwolić. Share this post Link to post Share on other sites