KarolM 0 Report post Posted September 8, 2022 (edited) Potrzebuję pomocy mecenasa w sprawie rozwodowej i podziału majątku, mieszkam w Gdańsku także najlepiej jeśli będzie to kancelaria z tych rejonów. Mogę liczyć na Waszą pomoc przede wszystkim jeśli chodzi o Wasze doświadczenia, bo tutaj nie chcę popełnić żadnych błędów. Jednocześnie licząc na konkretne wsparcie, pozdrawiam! Edited September 8, 2022 by KarolM Share this post Link to post Share on other sites
DominikaD32 0 Report post Posted September 12, 2022 Ja mogę zdecydowanie polecić mecenasa Mindykowskiego ze względu na profesjonalizm, doświadczenie i wiele wygranych spraw w tym zakresie na koncie. Dlatego warto się skontaktować, prowadzi kancelarię w Gdańsku ale działa na terenie całego trójmiasta. Warto się skontaktować i przemyśleć podjęcie odpowiednich kroków, bo kluczowe jest to aby udało Ci się uzyskać to czego oczekiwałaś bez przeciągania sprawy latami także w zakresie podziału majątku. Share this post Link to post Share on other sites
Bizek 0 Report post Posted September 19, 2022 No tak w przypadku kiedy posiadaliście wspólną nieruchomość to na pewno będzie potrzebna pomoc prawna, żeby odpowiednio podzielić cały majątek i zobowiązania kredytowe. Nie zapominając też o alimentach na dziecko, ja uważam że tutaj może pomóc Pan mecenas Mindykowski bo to właśnie on zajmował sie sprawą mojej siostry z byłym mężem. Poszło to u niej bardzo sprawnie i była zadowolona jak przebiegła cała sprawa któa też od strony podziału majątku została załatwiona bardzo jasno. Share this post Link to post Share on other sites
JacekMol 0 Report post Posted September 20, 2022 Tak jak piszą poprzednicy, na pewno tutaj warto abyś skorzystała z pomocy cenionej kancelarii abyście się dobrze przygotowali i niczego nie pominęli wtedy sprawa na pewno pójdzie pomyślnie. Jeśli małżeństwo nie przetrwało próby czasu to po prostu trzeba się z tym jak najszybciej uporać Share this post Link to post Share on other sites