Michał.L 0 Report post Posted February 26, 2022 Cześć! Szukam pomocy w pozbyciu się długów. Nie mam zwyczaju prosić o pomoc ale nie wiem już co mam robić. Generalnie mam kredyt w banku, limit w koncie, karta kredytowa i 2 pożyczki pozabankowe. Łącznie to ok 110 000 do spłaty i raty 1800 zł a zarobki mam 2900. Czy ktoś by mógł mi doradzić jak ogarnąć to w mądry sposób? Choć głupio się z tym czuję to nawet na pomagam.pl szukam pomocy bo nie wiem co mam robić. Pozdrawiam Michał pomagam.pl/bndnfc Share this post Link to post Share on other sites
jocelyn 0 Report post Posted March 7, 2022 Tutaj pomoże tylko konsolidacja Share this post Link to post Share on other sites
Moniczka888 0 Report post Posted March 15, 2022 Wydaje mi się, że najlepszym rozwiązaniem byłoby chyba poszukanie lepszej pracy. Albo jakiegoś dodatkowego zajęcia. Pomyśl też, czy masz coś, co mógłbyś sprzedać, zastawić, nie wiem jakąś nieruchomość itd. albo ruchomość, jak samochód. etc Share this post Link to post Share on other sites