Dawid85522 0 Report post Posted November 29, 2021 Witam, znacie jakiś porządny serwis apple? W internecie nie mogę znaleźć żadnej firmy, która przykułaby moją uwage. Dlatego też nie wiem, który serwis ipad warszawa jest warty uwagi. Doradzicie mi coś w tej kwestii? Share this post Link to post Share on other sites
Florian6348 0 Report post Posted December 8, 2021 Takich serwisów jest naprawdę bardzo dużo. Share this post Link to post Share on other sites
annitra 0 Report post Posted February 13, 2023 Co prawda nie miałam "przyjemności" jeszcze korzystać z takich usług, mimo to wiem, że to kwesta czasu. Jakiś czas temu koleżanka zbiła wyświetlacz w swoim apple watchu i naprawiała go w tym serwisie: https://repairlab.pl/blog/wymiana-naprawa-szybki-apple-watch/ . Co prawda nie wiem jaka była jej opinia na temat wymiany szybki, bo jeszcze się nie widziałyśmy, ale na pewno chwaliła ten serwis apple za to, że można dostarczyć do nich uszkodzony sprzęt za pomocą przesyłki kurierskiej. Share this post Link to post Share on other sites