grawerownia 0 Report post Posted October 1, 2021 Nasza firma GRAWEROWNIA.COM zajmuje się produkcją kalendarzy książkowych w formatach A5, B5, A4, a także notesów A5. Kalendarze A5 i B5 to kalendarze dzienne, natomiast kalendarze tygodniowe produkujemy w formacie A4. Podsiadamy szeroki wybór modeli z możliwością wygrawerowania logo, tekstu lub innej grafiki. Kalendarze książkowe stanowią idealne narzędzie, które pomaga ogarnąć rzeczywistość, dzięki czemu unikamy niepotrzebnego stresu. Wystarczy jedno spojrzenie i wszystko staje się jasne. Dobra organizacja pomaga zaoszczędzić czas i pieniądze! Zapraszamy! ZADZWOŃ +48 516 530 544 NAPISZ sklep@grawerownia.com Share this post Link to post Share on other sites
Żenia 1 Report post Posted December 27, 2022 W sumie takich rzeczy póki co ja jeszcze nie zamawiałem więc także ciężko jest mi cokolwiek na ich temat powiedzieć. W każdym razie jestem zdania, że właśnie w sklepie https://mediadesign.pl/dlugopisy-z-grawerem każdy z nas może kupić doskonałej jakości długopisy z grawerem. Jak dla mnie są to kwestie niezwykle istotne. Share this post Link to post Share on other sites