Mniejsza1999 0 Report post Posted September 21, 2021 Planujesz budowę studni głębinowej? Nie wiesz jaką firmę wybrać na jej wykonanie? Ja polecam firmę Drillpol z Tychów - https://www.drillpol.com/ Są to specjaliści w zakresie wiercenia studni głębinowych oraz chłonnych Sprawdźcie sami ofertę Share this post Link to post Share on other sites
Montagana 0 Report post Posted September 22, 2021 Znam tę firmę Niestety nie mam o niej specjalnie dobrego zdania. Mają bardzo rozciągnięte terminy, przez co części zleceń w ogóle nie wykonują. Kolejny problem to cena. Nawet w regionie, można znaleźć tańsze firmy, które równie kompleksowo wykonują takie usługi. Share this post Link to post Share on other sites
Żenia 1 Report post Posted November 21, 2021 Oczywiście w momencie gdy mamy własne ujęcie wody to jak najbardziej budowa studni głębinowej wydaje się być dobrym pomysłem. Na początku najlepiej sprawdź jak głęboko jest złoże oraz czy w ogóle ono występuje. Ja także w pakiecie kupiłem sobie przy okazji motopompę gdyż wiem, że taki sprzęt gdyż wiem, że mi się przyda. Share this post Link to post Share on other sites