rolando1 0 Report post Posted July 14, 2021 Jakie zastosowanie ma taka blacha? Share this post Link to post Share on other sites
dallin.johnston 0 Report post Posted July 16, 2021 Specyfika takich materiałów jest naprawdę różnorodna. Dostępne na rynku blachy perforowane oferowane są w różnych kształtach i wymiarach. Ważne jest to, aby blachy charakteryzowały się przede wszystkim ogromną trwałością i solidnością. Dzięki temu przy ich wykorzystaniu, na przykład stawiając ogrodzenia czy wykonując balustrady mamy pewność, że będą służyć przez długi czas. Share this post Link to post Share on other sites
funt 0 Report post Posted Monday at 09:52 PM (edited) Wydaje mi się, że balustrady balkonowe potrafią zmienić odbiór całego budynku, nawet jeśli nie ingeruje się w samą bryłę. Przeglądając inspiracje SK STAL https://skstal.pl/uslugi/konstrukcje-stalowe/, zauważyłam, że różnice między poszczególnymi projektami bywają subtelne, a jednak robią ogromną różnicę w estetyce. Ciekawi mnie, czy zwracacie uwagę na to, jak balustrada wygląda z ulicy, czy bardziej liczy się komfort korzystania z balkonu? Jestem też ciekawa, jakie materiały są według Was najbardziej praktyczne na co dzień. Edited Monday at 09:53 PM by funt Share this post Link to post Share on other sites