milena12 0 Report post Posted June 29, 2021 Witam. Chciałabym kupić sobie jakiś sprawdzony odkurzacz bezprzewodowy. Bardzo dużo pozytywnych opinii posiada roomba, więc według mnie to będzie dobry wybór. Dodatkowo jest to dosyć duże odciążenie w sprzątaniu, ponieważ odkurza za nas. Share this post Link to post Share on other sites
Żenia 1 Report post Posted December 18, 2021 W sumie sam odkurzacz jest jak najbardziej ważnym urządzeniem w naszym domu, ale jednak czasami będą nam potrzebne sprawdzone środki chemiczne. Tym bardziej, jeśli w naszych wnętrzach pojawią się różnego rodzaju robaki. Ja jestem zdania, że dezynsekcja pluskwy warszawa sprawdza się właśnie w takich sytuacjach zdecydowanie najlepiej. Share this post Link to post Share on other sites
foczka 0 Report post Posted January 11, 2022 Warto też pomyśleć poważnie o zakupie profesjonalnego sprzętu do sprzątania. To z pewnością ułatwi nam zadanie. Na przykład takie odkurzacze Karcher: https://erpixkarcher24.pl/136-piorace . Zachęcam do zapoznania się z nimi. Share this post Link to post Share on other sites
ohomenick 0 Report post Posted January 12, 2022 Czy ktoś z Was posiada w domu odkurzacz centralny? Share this post Link to post Share on other sites
Emilka1 0 Report post Posted March 31, 2022 Mam irobota roomba, konkretnie model combo i bardzo polecam. Super, że ma gumowe szczotki, bo dzięki temu nie niszczy podłogi. Fajnie, że nie tylko odkurza,ale również mopuje podłogę. Dzięki niemu dwa obowiązki domowe mam z głowy Share this post Link to post Share on other sites
michaela50 0 Report post Posted April 1, 2022 Zastanawiam się nad odkurzaczem typu roomba. Polecacie? Share this post Link to post Share on other sites
katelin.gerlach 0 Report post Posted March 30, 2023 Ja kupując nowy odkurzacz zdecydowałam się na odkurzacz bezprzewodowy. Kierowałam się głównie tym, że zajmuje on o wiele mniej miejsca, niż tradycyjny odkurzacz, co u mnie się świetnie sprawdziło, bo mam dość małe mieszkanie. Poza tym zaletą tych odkurzaczy jest to, że są one znacznie cichsze w swoim działaniu, a także dość lekkie. ____________________________________ Zalety pionowych odkurzaczy bezprzewodowych Share this post Link to post Share on other sites