karolinapodlesna 0 Report post Posted June 28, 2021 Dzień dobry, W którym sklepie internetowym można zaprojektować własną torebkę? Znalazłam w necie sklep Manashop.pl, co myślicie? Share this post Link to post Share on other sites
vmarvin 0 Report post Posted June 29, 2021 Nigdy o takiej stronie nie słyszałam, niestety. Share this post Link to post Share on other sites
fortal 0 Report post Posted March 30, 2022 Takie projekty o których piszesz wykonuje się często wirtualnie w pierwszej kolejności na programach graficznych. Tutaj https://cgwisdom.pl/blog/sketchup-jak-wlaczyc-zasobnik-domyslny.html o tym piszą też i mam zamiar się nauczyć ich obsługi niedługo już. Share this post Link to post Share on other sites
hessel.armando 0 Report post Posted March 30, 2022 Bardzo ciekawa opcja Czy któraś z Was próbowała zaprojektować swój wzór? Share this post Link to post Share on other sites
yogi 0 Report post Posted May 11, 2022 Wszystko zależy od tego, czego dokładnie szukasz w sieci. Tutaj widziałam bardzo oryginalne torebki damskie: https://nobobags.com/na-ramie/17803-torebka-na-ramie-nobo-5902605385528.html . Myślę, że takie torebki też mogą się Wam spodobać. Share this post Link to post Share on other sites
Kamila 0 Report post Posted May 11, 2022 Czy naprawdę potrzebny jest aż tak profesjonalny wzór torebki? Może lepiej najpierw sprawdzić sklepy mające funkcje jak franczyza gpoland, dzięki czemu będziemy mieli naprawdę szeroki wybór produktów? Może znajdziemy coś idealnego dla siebie! Share this post Link to post Share on other sites
Madame 1 Report post Posted May 11, 2022 super! możesz też zaprojektować sama i poprosić krawcową o uszycie. Share this post Link to post Share on other sites
Eliza111 0 Report post Posted February 7, 2023 Długo zastanawiałem się wyborem właściwego prezentu dla mojej żony i natrafiłem na ofertę sklepu internetowego Bigordi, gdzie zakupiłem torebki shopper w niezwykłej cenie. Według mnie ofertę tej firmy jest bardzo rozbudowana, dzięki czemu każdy zainteresowany z pewnością znajdzie coś dla siebie. Share this post Link to post Share on other sites
Margot 0 Report post Posted June 13 Szukam inspiracji na torebki damskie, które będą idealne na specjalne okazje, takie jak wesela, przyjęcia czy kolacje. Zastanawiam się nad kopertówkami, ale może są inne rodzaje torebek damskich, które sprawdzą się w takich sytuacjach? Jakie modele polecacie? Jakie kolory i materiały najlepiej wybierać? Będę wdzięczna za Wasze porady! Share this post Link to post Share on other sites