Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Karolina

Proszę o pomoc finansową na spłatę zobowiązań kredytowych

Recommended Posts

Guest Karolina

Drodzy,

Zacznę od początku . W wieku 19 lat ( ku ukończenia szkoły średniej przede mną matura i dyplom ) Tata traci pracę ( jedyny żywiciel rodziny ) hipoteka opłaty na karku . Miesiąc przed maturą zamiast się uczyć pracuje w polu aby nie zabrali nam domu i aby zapłaci raty . Gdy miałam 24 lata zliwkidowali zakład pracy w którym tata pracował ( długo nie myśląc zaciągnęłam kredyt na częściową spłatę hipoteki rodziców ) . I tak zaczęłam wpadać w pętlę zadłużenia biorąc kredyt żeby spłacić kredyt. Dziś niestety jestem w sytuacji gdzie straciłam pracę i nie mogę znaleźć na chwilę obecną żadnej innej gdyż brakuje miejsc pracy . Nie mam nikogo w swoim otoczeniu kto mógłby mi pomóc . Na dzień dzisiejszy moje zadłużenie wynosi ok 95 tys zł . Nie proszę o wiele , proszę o jakąkolwiek pomoc finansową abym mogła choć trochę coś spłacić ( do tej pory nie mam żadnych opóźnień w spłacie gdyż starałam się nadplacic kredyty) .

Będę wdzięczna za jakąkolwiek pomoc . Bardzo proszę o wyrozumiałość i zrozumienie, zrobiłam największy błąd wpadając w taka pętlę zadłużenia .

Jeśli ktokolwiek chciałby mi bezinteresownie pomoc proszę o kontakt na email kara_133@vp.pl

Jeśli jesteś zdesperowana, to poszukaj jakiejś dodatkowej pracy. Teraz można znaleźć wiele ofert o pracę zdalną. Może zainteresuje Cię to ogłoszenie https://lifestyleinfo.pl/ogloszenia-praca-f20/copywriter-poszukiwany-funkymedia-lodz-t3808.html . Szukają copywritera. Doświadczenie nie jest wymagane, a szybko można dorobić do pensji. Sprawdź, może akurat się uda i dostaniesz tę pracę.