rolando1 0 Report post Posted March 14, 2021 Mam w planach zakup takiego samochodu - co warto wliczyć jeszcze w koszty? Share this post Link to post Share on other sites
korey28 0 Report post Posted March 16, 2021 Na pewno przydałby się odpowiedni przegląd. Share this post Link to post Share on other sites
zachary.carter 0 Report post Posted March 17, 2021 Czy wymieniliście bak paliwa na nieco większy? Share this post Link to post Share on other sites
kindzia65 0 Report post Posted April 28, 2021 Takie auto też trzeba oczywiście ubezpieczyć, jak nie wiesz gdzie szukać ofert na oc to ja ci tutaj https://beesafe.pl/ubezpieczenie-oc/ polecam wyliczyć sobie składkę. U nich dostaniesz polisę na dobrych warunkach i tanią, na tym nam chyba wszystkim zależy. Share this post Link to post Share on other sites
maras 0 Report post Posted April 30, 2021 Na pewno warto sobie zerknąć na portal Pokato. Znajduje się tam auto giełda samochodów używanych . Jest tam naprawdę wiele różnych ciekawych i praktycznych propozycji. Każdego dnia pojawiają się nowe ogłoszenia. Myślę, że warto się tam na spokojnie rozejrzeć, aby znaleźć pojazdy, który spełni nasze oczekiwania. Share this post Link to post Share on other sites