rolando1 0 Report post Posted December 31, 2020 Gdzie wykupić polisę życiową? Share this post Link to post Share on other sites
judd01 0 Report post Posted December 31, 2020 Jeśli planujemy wykupienie polisy na życie, warto wcześniej zapoznać się z opiniami o towarzystwach ubezpieczeniowych https://www.ubezpieczenie.com.pl/forum/opinie-o-towarzystwach-ubezpieczen/metlife. Odpowiednia polisa działa kompleksowo, ochrania nas i naszą rodzinę, a jednocześnie zapewnia godną emeryturę w przyszłości. Share this post Link to post Share on other sites
ramana 2 Report post Posted January 3, 2021 Trudno tam z marszu powiedzieć gdzie wykupić taką polisę, musisz znaleźć taką która Tobie po prostu odpowiada. Ja też mam ubezpieczenie emerytalne prywatne i znalazłam takie warunki jakie są dla mnie optymalnie z maksymalnie szerokim zakresem ubezpieczenia Share this post Link to post Share on other sites
greenholtroselyn 0 Report post Posted January 5, 2021 W biurze ubezpieczeniowym. Share this post Link to post Share on other sites
uhomenick 0 Report post Posted January 5, 2021 Zastanawiam się dodatkowo nad ubezpieczeniem wakacyjnym. Share this post Link to post Share on other sites