Nicol 0 Report post Posted October 6, 2020 Pilnie potrzebuję pomocy finansowej pożyczki. .bardzo długo zastanawiałam się czy istnieje w ogóle coś takiego jak pomoc bezinteresowna Myślę że warto zaryzykować może akurat. Jestem mamą trójki dzieci znalazłam się w bardzo ciężkiej sytuacji finansowej wynajmuję mieszkanie która za chwilę może być mi wypowiedziane mam zadłużenie za zaległe rachunki A z racji tego że nie pracuję mimo że mam dochód żaden bank nie udzieli mi pożyczki więc zwracam się o pomoc o pożyczkę będę wdzięczna za jakikolwiek odzew Share this post Link to post Share on other sites
Stowarzyszenie 2 Report post Posted October 12, 2020 Dzień dobry, Zacznij żyć z „ czystą kartą” pomagamy zadłużonym. Oddłużanie, pomoc prawna osobom pracującym, uwikłanym w zadłużenia pozabankowe ( w tym parabanki). Wybieramy dogodną dla Państwa opcję po krótkiej konsultacji telefonicznej. W przypadku zadłużeń, lub braku możliwości uzyskania kredytu skutecznie pomożemy w oddłużeniu, lub upadłości konsumenckiej Przeanalizujemy pomożemy brałeś kredyt ? Dawniej T- Mobile Usługi Bankowe – obecnie Alior Bank ! Zadzwoń 501379764 Napiasz do Nas: gn.kpdebtsolutions@gmail.com Share this post Link to post Share on other sites