ubezman 0 Report post Posted September 17, 2020 Jaki jest wasz idealny obraz ubezpieczyciela? Chodzi mi np. o ubezpieczenie na życie. Dobrze je znaleźć takiego,który zapewni pomoc w razie potrzeby. Dlatego ja np. mogę polecić ubezpieczenie na zycie - dla każdego kto szuka spokoju ! Share this post Link to post Share on other sites
camron09 0 Report post Posted September 21, 2020 Podczas wyboru ubezpieczyciela kierujmy się atrakcyjnością oferty. Share this post Link to post Share on other sites
bogisich.felton 0 Report post Posted September 22, 2020 Warto korzystać z porównywarek ubezpieczeń, wtedy łatwiej znaleźć atrakcyjną ofertę. Share this post Link to post Share on other sites
fortal 0 Report post Posted September 25, 2020 Ja jestem zadowolony z ubezpieczenia jakie mam tutaj https://beesafe.pl/ wykupiuone i wam też polecam tego ubezpieczyciela. ich usługa dodatkowe 'wygodny kierowca' którą mam wykupioną jest wygodna, sami zabierają wasze auto na serwis i na przeglądy. Dla mnie to bardzo przydatne. Share this post Link to post Share on other sites
ramana 2 Report post Posted November 30, 2020 Moja polisa na życie jest idealna i być może dlatego że to też bardzo dobry ubezpieczyciel jeśli chodzi o takie polisy. Mam możliwość skorzystania z 11 różnych umów dodatkowych pozwalających rozszerzyć zakres ochrony także dla dziecka na wypadek różnych nieszczęśliwych zdarzeń, np. poważnego zachorowania. Share this post Link to post Share on other sites
erica62 0 Report post Posted December 2, 2020 Warto skorzystać z porównywarki ubezpieczeń, wtedy znacznie łatwiej wybrać odpowiednią ofertę. Share this post Link to post Share on other sites