kinga.witkowska@onet.eu 0 Report post Posted August 24, 2020 (edited) Witam mam trudną sytuację po tym jak zostałam sama z dziećmi nie mam za co żyć i musiałam zapozyczyc sie w chwilowkach A że mam taką A nie inna sytuację bez pracy niestety nie mam za co ich spłacić A odsetki lecę błagam o pomoc kto może będę bardzo wdzięczna , długo zastanawiałam się czy prosić onoomoc ale nie mam wyjscia jeśli znajdzie się jakaś dobra duszyczka będę wdzieczna Edited August 24, 2020 by kinga.witkowska@onet.eu Share this post Link to post Share on other sites
Dominika1988 0 Report post Posted August 25, 2020 Nigdy się nie bierze chwilówek ! Share this post Link to post Share on other sites
janekcichy 0 Report post Posted September 14, 2020 Bezpłatna pomoc dla osób zadłużonych: - otrzymałeś/aś nakaz zapłaty, wyrok lub pozew o zapłatę i nie wiesz jak się bronić? - w Twojej skrzynce pocztowej pojawił się list od komornika? - nęka Cię firma windykacyjna? Zadzwoń lub napisz do nas! - 514-547-991 lub wiadomość prywatna Share this post Link to post Share on other sites