Sylwia1988 0 Report post Posted June 18, 2020 Witam do tej pory jakoś udawało nam sie wiazać koniec z koncem niestety w tym miesiacu nie stać mnie i chłopaka na oplacenie mieszkania dopiero co dopłaciłam zeszłomiesieczną zaleglosc za czyns w tym miesiacu po prostu nas na to nie stac. Brakuje pieniedzy na zycie a co dopiero na opłate mieszkania. Chłopal teraz pracuje na pól etatu bo w jego firmie brakuje pracy dla pracowników ja równiez straciłam możliwosc dodatkowych godzin w pracy bo tez pracy po prostu nie ma... do tego zoobowiazania finansowe ktore rownież gonią nas co miesiac. Jestem bezradna... Share this post Link to post Share on other sites
janekcichy 0 Report post Posted July 30, 2020 Bezpłatna pomoc dla osób zadłużonych: - otrzymałeś/aś nakaz zapłaty, wyrok lub pozew o zapłatę i nie wiesz jak się bronić? - w Twojej skrzynce pocztowej pojawił się list od komornika? - nęka Cię firma windykacyjna? Zadzwoń lub napisz do nas! - 514-547-991 lub wiadomość prywatna Share this post Link to post Share on other sites