fortal 0 Report post Posted June 5, 2020 Czy takie jak tutaj https://oltre.pl/lozko-ogrodowe łóżko ogrodowe podoba wam się? Bo chcę je zamówić do siebie do ogrodu, robię remont i wymieniam wszystkie meble i dodatki. POlecił mi tego producenta sąsiad który od nich ma komplet meblowy i chwalił go za jakość oraz wygodę. Także myślę że warto, co sądzicie? Share this post Link to post Share on other sites
novella.donnelly 0 Report post Posted June 9, 2020 Nigdy o takim nie słyszałam, ale faktycznie bardzo fajny mebel. Share this post Link to post Share on other sites
stark.alana 0 Report post Posted June 11, 2020 Bardzo fajne rozwiązanie, na pewno wpłynie na komfort korzystania z ogrodu. Share this post Link to post Share on other sites
sipes.jeff 0 Report post Posted June 19, 2020 Warto stawiać także na urządzanie ogrodu, aby ta przestrzeń też była komfortowa. Share this post Link to post Share on other sites
stehr.dandre 0 Report post Posted June 19, 2020 Ja również nie słyszałam o takiej rzeczy. Myślę, że może być ono użyteczne do niedzielnego leniuchowania w ogrodzie. Share this post Link to post Share on other sites