Adex 0 Report post Posted March 23, 2020 Poszukuję dobrej i bezpiecznej zabawki dla 6 latka. Myślicie, że coś takiego jak to będzie dla niego odpowiednie? Share this post Link to post Share on other sites
tressa11 0 Report post Posted May 5, 2020 Kochani rodzice, a gdzie mogłabym zamówić ubranka dla dzieci w sieci? Szukam jakichś ciekawych sklepów - chcę ubierać mojego synka oryginalnie. Ubranka dla chłopców muszą być wygodne, chłopcy są znacznie ruchliwsi niż dziewczynki. Kompletowanie chłopięcej garderoby nie należy do najłatwiejszych zadań. Share this post Link to post Share on other sites
makaria 0 Report post Posted May 27, 2021 Jako dziecko uwielbiałam klocki Lego. Klocki te są ponadczasowe i nigdy nie wychodzą z mody. W artykule https://f5-ksiegarnia.pl/zabawki/czy-warto-kupic-dziecku-klocki-lego/ znajdziecie wszystkie informacje na ten temat. Share this post Link to post Share on other sites
abe11 0 Report post Posted May 28, 2021 W internecie jest spory wybór różnych zabawek w znacznie niższych cenach. Share this post Link to post Share on other sites