demo 0 Report post Posted March 10, 2020 Jakie macie swoje sposoby i metody na analizę i prognozowanie sytuacji rynkowej i cen, jakie stale się zmieniają? Ja dopiero wchodzę powoli w ten biznes i póki co się rozglądam, śledzę, zdobywam informacje i chłonę wiedzę. Nie jest łatwo ale próbuję aby dobrze później działać i inwestować. Przeglądałem taki artykuł https://jakikurs.pl/prognozy-cen/ i właśnie on zainspirował mnie do zadania tego pytania bo przecież z pewnością ilu inwestorów tyle możliwości - ciekaw jestem jakich jeśli ktoś choćby ogólnikowo zechce się podzielić Share this post Link to post Share on other sites
Guest Łukasz Report post Posted March 12, 2020 O całkiem niezła stronka. Jestem ciekaw jakie prezentowane prognozy cen mają odzwierciedlenie w rzeczywistości. Czy może ktoś korzystał? Chodzi mi głównie o cenę franka, ponieważ mam kredyt w tej walucie i zastanawiam się kiedy kupować . Share this post Link to post Share on other sites
robin81 0 Report post Posted March 13, 2020 Teraz sytuacja na rynku strasznie się zmieniła. Aukcje poszły w dół. Share this post Link to post Share on other sites