deka 0 Report post Posted March 2, 2020 Cześć, czy ktoś z was kiedykolwiek spisywał swój majątek - przepisywał swoje własności itd. ? Ja jestem w trudnej sytuacji życiowo, nie jestem chory ale czeka mnie trudny wyjazd z którego powrotem może być różnie. Bliscy nie wiedzą ale ja chcę ich zabezpieczyć w razie czego. O co pytać notariusza? Planuję wybrać się do Kancelaria Notarialna u nas w mieście - ale może najpierw warto samemu pójść dopytać o szczegóły a dopiero później zabrać ze sobą rodzinę prawda? Jak to wszystko w ogóle wygląda? Share this post Link to post Share on other sites
maras 0 Report post Posted March 8, 2020 Tutaj http://notariuszgdynia.pl/ jest też namiar na kancelarię notarialną, w której można umówić się na określone czynności notarialne. Trzeba wszystko wcześnie zaplanować, ponieważ z notariuszem umawiamy się na określony termin. Nie wchodzi się do niego z ulicy. Wcześniej trzeba wszystko dokładnie ustalić. Myślę, że też warto sprawdzić sobie wszystkie koszty. Share this post Link to post Share on other sites