clementina41 0 Report post Posted April 29, 2024 Ile kosztują zabiegi medycyny estetycznej? Share this post Link to post Share on other sites
Wiola Melisa 0 Report post Posted Wednesday at 11:13 PM (edited) Mogę z czystym sumieniem polecić medycyna estetyczna w Kielcach. Korzystałam z zabiegów medycyny estetycznej, m.in. delikatnego powiększania ust i usuwania przebarwień, i efekty były bardzo naturalne. Wszystko odbywało się w komfortowych warunkach, a każdy etap był dokładnie wyjaśniony, dzięki czemu czułam się spokojnie i bezpiecznie. Edited Wednesday at 11:14 PM by Wiola Melisa Share this post Link to post Share on other sites
makaria 0 Report post Posted 8 hours ago Na rynku można znaleźć wiele zabiegów z zakresu medycyny estetycznej, które pomagają odmłodzić skórę i pozbyć się zmarszczek, czy też blizn. Warto w tym celu zajrzeć na stronę kliniki medycyny estetycznej Neonia, która znajduje się w Krakowie: https://neonia.com.pl/laseroterapia/laser-frakcyjny-resurfacing/ . Oferują oni między innymi właśnie zabiegi laseroterapii. Share this post Link to post Share on other sites