Guest Julita Report post Posted February 7, 2020 Dzień dobry Jak widać w wyżej wymienionym tytule zbieram na konia.Jest to moje największe marzenie i jest ono do spełnienia lecz dobry, sportowy koń=dużo pieniędzy?.Lecz jak to mówią niema rzeczy niemożliwych więc jeśli tu już jesteś pomóż mi spełnić moje marzenie!! Oczywiście jeśli będę miała konia to ktoś sobie pomyśli że jeśli niemam pieniędzy na konia to jak go utrzymam otusz środki które zarabiają moi rodzice (jestem niepełnoletnia) pozwolą mi go utrzymywać wiec tylko potrzebuje na jego kupno!! Jakiekolwiek chęci dofinansonowania proszę pisać na mojego emaila-julkakotek8@gmail.com Dziękuje! Share this post Link to post Share on other sites
rhianna27 0 Report post Posted March 26, 2020 Warto spełniać swoje marzenia, a także warto pomagać innym w tym celu. Share this post Link to post Share on other sites
lfritsch 0 Report post Posted March 26, 2020 No właśnie, jak to potem jest? Wynajmujesz miejsce w stajni? Share this post Link to post Share on other sites